23:29
0
1 . Picnik

Picnik és un complet editor d'imatges en línia que no té com a objectiu imitar el disseny dels programes d'escriptori d'aquest rubro . En comptes d'oferir una barra d' eines , ofereix algunes opcions en un menú superior que són fàcils d'usar i intuïtives .

Si l'usuari vol realitzar tasques d'edició una mica més avançades , pot utilitzar els més de 30 filtres oferts per Picnik . Aquesta aplicació en línia és gratuïta , però ofereix una versió Premium que està disponible per 25 dòlars per any . La mateixa posseeix més efectes , filtres , i ofereix la possibilitat de pujar imatges en quantitat , entre altres funcions .

2 . Aviary Phoenix

Aviary Phoenix és un editor d'imatges que posseeix, entre altres eines , un complet editor de vectors i de filtres . Aquesta aplicació permet fer edició avançada i maneja capes , filtres i efectes .

Aviary Phoenix pot ser utilitzat sense iniciar sessió, però de no fer-ho no es podran guardar les creacions , ni col · laborar amb altres usuaris . Com Picnik , aquesta aplicació ofereix per 25 dòlars anuals una versió premium amb més opcions .

3 . Pixlr

Pixlr és un editor d'imatges que ofereix dues opcions diferents : d'una banda , l'usuari pot optar pel servei Pixlr Express , que ofereix opcions bàsiques d'edició , de l'altra , es pot triar Pixlr Editor , un editor d'imatges més complet , ideal per als que necessiten realitzar retocs més avançats .

Pixlr també posseeix una extensió del Firefox que permet prendre imatges i captures de pantalles i enviar-les directament a l'aplicació, on es poden editar .

4 . Summe Paint

Summe Paint és una aplicació d'edició d'imatges realment completa . Aquesta aplicació no requereix d'inici de sessió per poder ser utilitzada , però sí es brinda com una opció , ja que en estar registrat com un usuari es pot participar en la comunitat en línia o allotjar imatges en el servei.

Summe Paint posseeix la interfície d' una aplicació de disseny per ordinador . Es maneja mitjançant l'ús de capes , ofereix filtres , pot aplicar efectes , i molt més . És una aplicació d'edició d'imatges avançada .

5 . Adobe Photoshop Express

Adobe Photoshop Express és l'edició en línia d'aquest popular programa d'edició d'imatges . Posseeix una interfície simple i fàcil d'utilitzar . Ofereix una gran quantitat d'eines d'ajustos de paràmetres i filtres diversos . És totalment gratuïta, però cal registrar un compte per a poder utilitzar el servei amb imatges pròpies .

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada